АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» ТА СНВО «ІМПУЛЬС» ЗАПУСТИЛИ ПЕРШУ ЧЕРГУ ПРОЄКТУ KYIV CITY EXPRESS

29 грудня 2021 року модернізованою дільницею Київ - Васильків-2 почали курсувати приміські поїзди. Зазначений маршрут - перша частина масштабного проєкту Kyiv City Express. Проєкт реалізований у рамках президентської програми «Велике будівництво».

ПрАТ «СНВО «Імпульс» виступило генеральним підрядником з впровадження цифрових систем залізничної автоматики та зв’язку. Перед початком робіт з впровадження обладнання була розроблена та погоджена проєктна документація, збудоване приміщення посту ЕЦ у вигляді транспортабельного модулю. Згідно з Договором на станції Васильків-2 були встановлені: сучасна цифрова система централізації МПЦ-У, що розроблена та виготовлена СНВО «Імпульс», система звукового сповіщення пасажирів, система відеоспостереження та інформаційні табло, системи цифрового та аналогового зв’язку. На станції Васильків-1 встановлені АРМи дистанційного керування рухом, а на перегоні Васильків-1 - Васильків-2 встановлена система напівавтоматичного блокування на базі підрахунку осей.

Очікується, що завдяки реалізації цього проєкту більш ніж 10 тисяч жителів Василькова зможуть добиратися до Києва на зручному та екологічному електротранспорті.

prev
01 / 02
next

Северодонецкое НПО "Импульс" – лидирующий в Украине разработчик, производитель и поставщик высоконадежных систем контроля и управления для атомной энергетики и железных дорог.
 
Мы в социальных сетях: