ПРОВЕДЕНО АУДИТ ESA У РАМКАХ ПІДГОТОВКИ ДО ВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ З SIEMENS

01.09.2021 р. у Сєвєродонецькому НВО "Імпульс" було успішно завершено External Sustainability Audit (ESA) – аудит відповідності соціальним вимогам компанії Siemens.

Аудит проводився у рамках підготовки до виконання Договору із Siemens на постачання мікропроцесорних систем залізничної автоматики для модернізації національної залізничної інфраструктури Естонії, оператором якої є АТ "Eesti Raudtee".

Аудит виконували фахівці українського представництва компанії Intertek – світового лідера в галузі незалежної експертизи та сертифікації. Проводилася оцінка за такими сферами діяльності: 1. Праця (відсутність дискримінації та примусу, умови трудових договорів та ін.); 2. Зарплати та робочий час (рівні оплати праці, контроль робочого часу та ін.) 3. Здоров'я та безпека (контроль загроз здоров'ю та безпеці, готовність до надзвичайних ситуацій);
4. Система менеджменту (функціонування та документування відповідних політик та процесів);
5. Навколишнє середовище ( процеси системи управління охорони навколишнього середовища, контроль викидів, відповідність законодавчим вимогам).

Аудитори відзначили високий рівень корпоративної культури та процесів підприємства. За результатами аудиту отримано «Свідоцтво про досягнення», що вказує на відповідність європейським критеріям корпоративної соціальної відповідальності.

 
Cetificate
 

Сєвєродонецьке НВО "Імпульс" – провідний в Україні розробник, виробник та постачальник високонадійних систем контролю та управління для атомної енергетики та залізниць.
 
Ми в соціальних мережах: