ВИСТАВКА, ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ ЗАЛІЗНИЧНИКА

3 та 4 листопада 2021 р. представники Сєверодонецького НВО «Імпульс» взяли участь у виставці, присвяченій Дню залізничника. Вона пройшла на території станції "Київ-Пасажирський".

У цій виставці взяли участь компанії: виробники залізничного рухомого складу; постачальники систем залізничної автоматики; інжинірингові та ін.

СНВО «Імпульс» було представлено експозицією у складі новітніх зразків апаратури контролю рухомих одиниць АКРО-Б, системи централізації АКРО-Ц та систем локомотивної безпеки "ImproTRAIN-250", встановлених на тепловозі 2ТЕ116 та електровозі ВЛ80с. На мобільних планшетах було представлено докладну інформацію про розробки залізничної автоматики.

Представлена продукція викликала живий інтерес у учасників виставки.

Стенд Імпульсу відвідали фахівці різних рівнів АТ «Укрзалізниця», представники фірм, що працюють для залізничної галузі, а також інші фахівці, які цікавляться залізничною тематикою.

prev
01 / 02
next

Сєвєродонецьке НВО "Імпульс" – провідний в Україні розробник, виробник та постачальник високонадійних систем контролю та управління для атомної енергетики та залізниць.
 
Ми в соціальних мережах: