ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ ДЕПУТАТІВ ГРУПИ МІЖПАРЛАМЕНТСЬКИХ ЗВ'ЯЗКІВ СЕЙМУ ЛИТОВСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ З УКРАЇНОЮ

26 жовтня 2021 року СНВО «Імпульс» відвідала делегація депутатів групи міжпарламентських зв'язків Сейму Литовської Республіки з Україною У складі делегації були голова групи Лаурінас Касчюнас, заступник речника Сейму Литовської Республіки Йонас Ярутіс, Посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас, Почесний Консул Литовської Республіки в Луганській області Робертас Габулас. У складі делегації були також народні депутати України Ігор Гузь, Юлія Овчиннікова, Сергій Швець, Олексій Кузнєцов.

Метою візиту було знайомство з провідним в Україні підприємством – розробником, виробником та постачальником високонадійних систем контролю та управління для залізниць та атомної енергетики. Ряд систем залізничної автоматики СНПО «Імпульс» постачає в АТ «Литовські залізниці».

Фахівці СНПО «Імпульс» ознайомили гостей з технологіями виготовлення, виробничими ділянками, полігонами тестування, випробувальною лабораторією. Були продемонстровані новітні зразки залізничної автоматики, включаючи системи локомотивної безпеки.

Гості відзначили високий науковий та виробничий потенціал підприємства, висловили задоволення тим, що підприємства Литовської Республіки співпрацюють із СНПО «Імпульс».

prev
01 / 02
next

Сєвєродонецьке НВО "Імпульс" – провідний в Україні розробник, виробник та постачальник високонадійних систем контролю та управління для атомної енергетики та залізниць.
 
Ми в соціальних мережах: