РОЗВИТОК МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА

У червні 2021 р. СНПО «Імпульс» уклало контракт із компанією Siemens Mobility на проведення модернізації системи рейкових кіл та автоматичної локомотивної сигналізації для Естонських залізниць. Ця модернізація є частиною найбільшого інфраструктурного проекту, який виконується міжнародним консорціумом на чолі із Siemens Mobility на замовлення Естонських залізничних робіт.

До підписання контракту СНПО «Імпульс» пройшло багатоступінчасту перевірку: оцінку відповідності з боку кінцевого користувача (Естонські залізниці), комплексний багатоетапний аудит та оцінку постачальника компанії Siemens, а також незалежний зовнішній аудит соціальної відповідності. Було продемонстровано високий рівень організації робіт на підприємстві, налагоджену інтегровану систему менеджменту, процеси розробки та виробництва з використанням найдосконалішого обладнання та інструментів. СНПО «Імпульс» є першою і поки що єдиною українською компанією, яка успішно пройшла подібну перевірку та бере участь у такому масштабному проекті спільно з Siemens Mobility.

Мікропроцесорні рейкові кола виробництва СНПО «Імпульс» адаптовані для «простору 1520». Досвід промислової експлуатації підтвердив їхню високу надійність та хороші технічні характеристики.


Сєвєродонецьке НВО "Імпульс" – провідний в Україні розробник, виробник та постачальник високонадійних систем контролю та управління для атомної енергетики та залізниць.
 
Ми в соціальних мережах: