НА ХАЕС ВВЕДЕНО В ДОСВІДНУ ЕКСПЛУАТАЦІЮ ПРОГРАМНО-ТЕХНІЧНІ КОМПЛЕКСИ КОНТРОЛЬНО-ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПРИЛАДІВ СИСТЕМ НОРМАЛЬНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ РЕАКТОРНОГО ТА РЕАКТОРНОГО

У лютому 2021 року введено в дослідну експлуатацію програмно-технічні комплекси контрольно-вимірювальних приладів систем нормальної експлуатації реакторного та турбінного відділень (ПТК КІП СНЕ ТО та РВ).

a> на енергоблоці №2 ХАЕС.

ПТК КВП СНЕ ТО і РВ призначені для реалізації функцій прийому, нормалізації та обробки вхідних сигналів від первинних вимірювальних перетворювачів, формування вихідних струмових сигналів і дискретних сигналів систем нормальної експлуатації, важливих для безпеки, реакторного та турбінного відділень.

За результатами випробувань комісія констатувала, що пред'явлені на випробування ПТК КВП СНЕ ТО та РВ повністю відповідають конструкторській, технологічній, експлуатаційній, програмній документаціям, вимогам технічного завдання та готові до введення в дослідну експлуатацію на енергоблок №2 ХАЕС.

ksd new


Сєвєродонецьке НВО "Імпульс" – провідний в Україні розробник, виробник та постачальник високонадійних систем контролю та управління для атомної енергетики та залізниць.
 
Ми в соціальних мережах: