ЗАПУЩЕНА В ПОСТОЯНУ ЕКСПЛУАТАЦІЮ МІКРОПРОЦЕСОРНА ЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ МПЦ-У ПОСТА ЄЦ №1 СТАНЦІЇ КОЗЯТИН-1 Південно-Західної залізниці

У травні 2021 року на посаді ЄЦ №1 станції Козятин-1 Південно-Західної залізниці було завершено будівельно-монтажні та пусконалагоджувальні роботи системи микропроцессорной централизации, яка виконує контроль та управління 44 стрілками, 78 світлофорами та 67 мікропроцесорними рейковими ланцюгами виробництва СНПО «Імпульс».

За результатами роботи комісії було ухвалено рішення про введення системи у постійну експлуатацію.

МПЦ-У – система мікропроцесорної централізації, що виконує всі функції контролю та безпечного керування рухом поїздів на станціях та перегонах. Реалізує маршрутне та індивідуальне керування підлоговим обладнанням будь-якого типу, віддалене керування маневровими районами та парками, сполучення із системами верхнього рівня.

Простота обслуговування забезпечується вбудованими засобами самотестування та діагностування.

МПЦ-У сертифікована на відповідність найвищим вимогам функціональної безпеки - рівню SIL4 згідно з європейським стандартом CENELEC (IEC/EN 61508) та рівнем 4 згідно з державним стандартом України (ДСТУ 4178).

Надійна система електроживлення та ешелонований грозозахист гарантують роботу МПЦ-У у складних погодних умовах та при порушеннях у роботі електричних мереж.

prev
01 / 02
next

Сєвєродонецьке НВО "Імпульс" – провідний в Україні розробник, виробник та постачальник високонадійних систем контролю та управління для атомної енергетики та залізниць.
 
Ми в соціальних мережах: