ЩЕ ОДИН КРОК НА ШЛЯХУ ДО ГАРМОНІЗАЦІЇ СТАНДАРТІВ З ЄС

СНВО «Імпульс» отримало право нанесення СЕ маркування на обладнання системи ImproTRAIN-250, що є дозволом продавати системи до країн ЄС та країн, що визнають європейську сертифікацію.

Відповідні сертифікати видала міжнародна аудиторська та сертифікаційна організація «SZUTEST». Оцінку відповідності проводилась уповноваженим органом «SZUTEST» та його офіційним представником на території України – ТОВ «СЗУТЕСТ-УКРАЇНА». Цьому передувала велика робота щодо приведення процесів проектування, виробництва обладнання ImproTRAIN-250, а також технічної документації у відповідність до вимог директив та гармонізованих стандартів ЄС, підготовки необхідної доказової документації та проведення випробувань.

Довідка. CE маркування (CE Marking) є результатом оцінки відповідності продукції вимогам директив, гармонізованим стандартам Європейського Союзу та є знаком відповідності, який виробник наносить на продукцію для можливості її продажу у Європі.

Вона свідчить про те, що продукція пройшла аудит/оцінку з погляду вимог безпеки, охорони здоров'я та довкілля. Це маркування є обов'язковим для товарів, які підпадають під дію однієї з європейських директив. Для ImproTRAIN-250 такими директивами є:

  • Директива 2014/35/ЄУ. Низьковольтне обладнання;
  • Директива 2014/35/ЄУ. Низьковольтне обладнання.

cert-1   cert-2

Сєвєродонецьке НВО "Імпульс" – провідний в Україні розробник, виробник та постачальник високонадійних систем контролю та управління для атомної енергетики та залізниць.
 
Ми в соціальних мережах: