МОДИФІКОВАНІ ПРИСТРОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ТА ВІДОБРАЖЕННЯ ВВЕДЕНИ У ПРОМИСЛОВУ ЕКСПЛУАТАЦІЮ У СКЛАДІ АКНП-И ЕНЕРГОБЛОКА №3 РАЕС

На майданчику РАЕС комісією, що складається з представників замовника, інспекції Держатомрегулювання та СНВО «Імпульс», було проведено приймальні випробування пристроїв реєстрації та відображення, призначених для модернізації апаратури контролю нейтронного потоку АКНП-И РЩУ.

Метою модернізації є підвищення безпеки експлуатації реакторної установки за рахунок заміни пристроїв, що відпрацювали свій ресурс у складі АКНП-И, на сучасні зі складу АКНП-ИФ.

Випробування проведено під час роботи реакторної установки на повній потужності. Результати випробувань, проведені відповідно до узгоджених в установленому порядку програми та методики, підтвердили відповідність повноти та якості реалізації функцій вимогам технічного завдання та нормативним документам.

Комісія прийняла рішення про введення пристроїв реєстрації та відображення у промислову експлуатацію у складі АКНП-И РЩУ енергоблоку №3.


Сєвєродонецьке НВО "Імпульс" – провідний в Україні розробник, виробник та постачальник високонадійних систем контролю та управління для атомної енергетики та залізниць.
 
Ми в соціальних мережах: